Grupper/familie

Hotellets hyggelige stemning passer perfekt til mindre sammenkomster. Måske skal familien samles til en weekend med afslapning, fejring af fødselsdag eller andet, hvor I ønsker at komme lidt væk fra hverdagen.

Måske skal I mødes i en mindre gruppe til nogle hyggelige dage, hvor I har brug for at kunne overnatte og have adgang til lokaler til aktiviteter/møder.

Måske er der brug for et lokale til undervisning/foredrag i forbindelse med et ophold, hvor I kombinerer det hele med naturoplevelser og aktiviteter i naturen.

Samsø har generelt mange muligheder for aktiviteter og udflugter, der kan supplere opholdet på hotellet og gøre en fælles tur eller et møde til noget særligt.

Måske skal det kombineres med et yoga-forløb, og på Casa Tua har vi vores egen, professionelle yoga-instruktør fra New Zealand, som kan guide jer igennem yoga på alle niveauer.

Kontakt os udenfor højsæsonen (uge 26-33) for at høre, hvordan jeres aktivitet kan sammensættes, så den passer præcis til jeres behov, så I får nogle hyggelige dage.

Hotellet kan også bruges til dags- eller aftenmøder uden at booke overnatning.

Kontakt os for priser.